0
0,00 

Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja (»Pogoji«, »Dogovor«) so dogovor med Good Labs d.o.o. (“Good Labs d.o.o.”, “mi” ali “naš”) in tabo(“Uporabnik”, “ti” ali “tvoj”). Ta sporazum določa splošne pogoje tvoje uporabe spletnega mesta treecelet.si in katerega koli njegovega izdelka ali storitve (skupaj »spletno mesto« ali »storitve«).

Podatki o podjetju:
Good Labs d.o.o.
Prežihova ulica 13, Spodnje Jarše, 1230 Domžale, Slovenija
ID za DDV: SI89670183
Matična številka: 9179054000

Naročanje
Navodila
Na domači strani klikni na trgovino. Na strani trgovine izberi izdelek in ga dodaj v košarico. Zatem se bo zgodila preusmeritev na stran z vozičkom, kjer lahko nadaljuješ s plačilom.

Ustvarjanje računa
Račun lahko ustvariš v postopku plačila, tako da potrdišpolje za ustvarjanje novega računa. Ko končaš postopek plačila, se tvoj račun samodejno ustvari.

Potrdilo naročila
Po uspešnem zaključku postopka nakupa prejmeš e-poštno sporočilo o zaključenem naročilu.

Sklepanje prodajne pogodbe
Naročilo je potrjeno po uspešnem plačilu in po tvojem prejemu avtomatiziranega e-mail sporočila, ki vsebuje potrditev naročila. Ta pa ne ne potrjuje, da je izdelek na zalogi ali da je že bil odposlan, ampak samo obvesti, da je sistem prejel tvoje naročilo in je naročilo v obdelavi. Prodajna pogodba je sklenjena, ko prodajalec potrdi kupčevo naročilo po elektronski pošti.

Cena
Tečaj evra se izračuna glede na centralni paritetni tečaj. Prodajalec je plačnik DAVKA. Vse cene vključujejo DDV, če je DDV predpostavljen, razen če ni izrecno določeno drugače. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v času oddaje spletnega naročila. (Kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu: naročilo je sprejeto). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksni in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

Politika vračila kupnine
Kupec ima pravico do odstopa od prodajne pogodbe s pravico do celotnega povračila, ne da bi moral v 14 dneh od sklenitve prodajne pogodbe navesti razlog za svojo odločitev. Za to mora kupec pravočasno poslati e-poštno sporočilo na support@treecelet.com. Vračilo bo izdano v 14 dneh po prejemu upravičene zahteve. Politika vračila ne velja za pravne osebe.

POZOR! Možnost odstopa NE velja za pravne osebe.

Kupec, ki odstopi od prodajne pogodbe, mora blago nepoškodovano vrniti v izvirni embalaži in v enaki količini. V primeru ugotovitve, da je prišlo do fizične poškodbe ali neujemajoče se količine, je kupec dolžan škodo plačati.

Trgovec lahko naredi fotografijo paketa, vsebine in izdelka s fotoaparatom kot možen dokaz škode.

Dostava
Blago, naročeno v spletni trgovini Treecelet, je po potrditvi plačila odposlano čim prej.

Način dostave lahko izbereš na blagajni. Za Slovenijo je mogoča samo standardna dostava. Dostavna podjetja se razlikujejo od države do države.

Cene pošiljanja in čas dostave:

1-2 dni – 3,90 €
Napaka in poškodovani izdelki
Za napako ali poškodovan izdelek gre, kadar:

– izdelek nima lastnosti, potrebnih za njegovo normalno uporabo,

– artikel nima lastnosti potrebnih za določeno uporabo, zaradi katerih ga je kupec sploh kupil, pa je prodajalec vedel, da jih ni ali pa bi to moral vedeti,

– artikel nima lastnosti in kvalitet, ki so bile izrecno dogovorjene ali predpisane,

– prodajalec je dostavil artikel, ki se ne ujema z vzorcem ali kupljenim modelom.

Kako preveriti ustreznost predmeta?

Preveriti ga je treba z drugim, brezhibnim izdelkom iste vrste.

Kako prijaviti izdelek z napako?

Kupec nas mora v zakonsko določenem roku obvestiti o morebitni stvarni napaki, skupaj z natančnim opisom le-te, in nam hkrati omogočiti ogled predmeta. Napako lahko prijavš preko e-pošte na support@treecelet.com

Prodajalec ne odgovarja za kakršno koli škodo, ki bi nastala zaradi nepravilne oz. malomarne uporabe izdelkov!

Poškodbe pri transportu
Prodajalec ni odgovoren za kakršno koli škodo pri transportu, ki je nastala med pošiljanjem in prejemanjem reklamacij.

Kupec je dolžan preveriti vsebino pošiljke. V primeru poškodbe pošiljke je kupec dolžan celotno pošiljko (paket, zaščitno embalažo, izdelke) pripeljati dobavitelju, ki je paket dostavil, in skupaj z delavcem sestaviti uradni zapisnik o poškodbi pošiljke.

Računi
Če ustvariš račun na spletnem mestu, je tvoja odgovornost za vzdrževanje varnosti svojega računa, prav tako to velja za vse dejavnosti, ki se izvajajo v okviru računa, in vsa druga dejanja, ki se v zvezi z njim izvajajo. Morda bomo spremljali in pregledali nove račune, preden bo mogoča tvoja prijava in uporaba naših storitev. Navedba kakršnih koli lažnih kontaktnih podatkov lahko povzroči ukinitev računa. Takoj moraš obvestiti o kakršni koli nepooblaščeni uporabi računa ali drugih kršitvah varnosti. Sami nismo odgovorni za kakršna koli dejanja ali opustitve, vključno s kakršno koli škodo, ki bi nastala kot posledica takšnih dejanj ali opustitev. Tvoj račun (ali kateri koli njegov del) lahko onemogočimo ali izbrišemo, če ugotovimo, da je šlo za kršitev katerega koli dela te določbe ali če bi tvoje vedenje ali vsebina škodovala našemu ugledu in dobremu namenu. Če iz teh razlogov izbrišemo tvoj račun, ne bo možna ponovna registriracija na naše storitve. Tvoj elektronski naslov in naslov internetnega protokola lahko blokiramo, da preprečimo nadaljnjo registracijo.

Uporabniška vsebina
Ne lastimo si nobenih podatkov, informacij ali gradiva (»Vsebina«), ki jih posreduješ na spletnem mestu med uporabo storitev. Samo tvoja odgovornost je za točnost, kakovost, celovitost, zakonitost, zanesljivost, ustreznost in lastništvo intelektualne lastnine ali pravico do uporabe vseh vnešenih vsebin. Vsebino, ki je bila poslana ali ustvarjena z uporabo naših storitev na spletnem mestu, lahko spremljamo in pregledamo. Tvoja uporaba spletnega mesta nam ne podeljuje licence za uporabo, razmnoževanje, prilagajanje, spreminjanje, objavljanje ali distribucijo vsebine, ki si jo ustvaril/a ali ki je shranjena v tvojem uporabniškem računu za komercialne, tržne ali kakršne koli podobne namene, razen če tega izrecno ne dovoliš. Samo ti nam lahko izključno dodeliš dovoljenje za dostop, kopiranje, distribucijo, shranjevanje, prenos, preoblikovanje, prikaz in izvajanje vsebine tvojega uporabniškega računa v namen zagotavljanja storitev. Ne da bi omejili katero koli od teh zastopanj ali jamstev, imamo pravico, čeprav ne obveznost, da po lastni presoji zavrnemo ali odstranimo kakršno koli vsebino, ki po našem mnenju krši naš pravilnik ali je na kakršen koli način škodljiva oziroma sporna.

Obračun in plačila
Vse prispevke ali doplačila plačaš na svoj račun v skladu s pristojbinami, stroški in obračunskimi pogoji, ki veljajo v času, ko je treba plačati prispevek ali doplačilo. Pridržujemo si pravico do spremembe cen izdelkov kadar koli. V primeru, da bomo spremenili ali preklicali naročilo, te bomo obvestili preko e-pošte in/ali naslova dostave/telefonske številke, ki je bila navedena v času oddaje naročila.

Načini plačila, ki jih lahko uporabite na naši spletni strani:

Paypal
Kreditne kartice preko storitve Stripe
Natančnost informacij
Občasno lahko na spletnem mestu obstajajo informacije, ki vsebujejo tiskarske napake, netočnosti ali izpustitve, ki se lahko nanašajo na opise izdelkov, cene, razpoložljivost, promocije in ponudbe. Pridržujemo si pravico do popravka morebitnih napak, netočnosti ali izpustitve ter do spremembe ali posodabljanja informacij ali preklica naročila, če so kakršne koli informacije na spletnem mestu ali v kateri koli s tem povezani storitvi kadar koli brez predhodnega obvestila (vključno po oddaji naročila) netočne. Ne zavezujemo se, da bomo na spletnem mestu posodabljali, spreminjali ali pojasnjevali informacije, vključno z informacijami o cenah, razen če to zahteva zakon. Noben datum posodobitve ali osvežitve na spletni strani ni indikator, da so vse informacije na spletni strani ali pri kateri koli povezani storitvi spremenjene ali posodobljene.

Prepovedana uporaba
Poleg drugih pogojev, določenih v pogodbi, ni dovoljeno, da se spletna stran in njena vsebina uporablja: (a) za kakršen koli nezakonit namen; (b) prepričevanje drugih za izvajanje ali sodelovanje pri kakršnih koli nezakonitih dejanjih; (c) kršitve katerih koli mednarodnih, državnih, regijskih predpisov, pravil, zakonov ali lokalnih odlokov; (d) kršitve naših pravic intelektualne lastnine ali pravic intelektualne lastnine drugih; (e) nadlegovanje, zlorabo, žaljenje, škodovanje, obrekovanje, omalovaževanje, ustrahovanje ali diskriminacije na podlagi spola, spolne usmerjenosti, vere, narodnosti, rase, starosti, nacionalnega izvora ali invalidnosti; (f) vnos napačnih ali zavajajočih informacij; (g) za nalaganje ali prenos virusov ali katere koli druge vrste zlonamerne kode, ki bo ali se lahko uporablja na kakršen koli način, ki bo vplival na funkcionalnost ali delovanje storitve ali katerega koli sorodnega spletnega mesta, drugih spletnih mest ali interneta; (h) za zbiranje ali sledenje osebnih podatkov drugih; (i) za pošiljanje neželene pošte, lažno predstavljanje, pretvarjanje, oziroma za uporabo “spider”, “crawl” in “scrape”; (j) za kakršen koli nespodoben ali nemoralen namen; ali (k) poseganje ali da se zaobide varnostne komponente storitev ali katerih koli povezanih spletne strani, drugih spletnih mest ali interneta. Pridržujemo si pravico do ukinitve uporabe storitve ali katere koli povezane spletne strani zaradi kršitve katere koli prepovedane uporabe.

Omejitev odgovornosti
V največji možni meri, ki jo dovoljuje veljavna zakonodaja, Good Labs d.o.o. njene podružnice, uradniki, direktorji, zaposleni, agenti, dobavitelji ali dajalci licence niso odgovorni komur koli za (a): vsako posredno, naključno, posebno, posebno, prikrito ali posledično škodo (vključno z, brez omejitev, škodo zaradi izgubljenega dobička, prihodkov, prodaje, dobrega imena, uporabe vsebine, vpliva na poslovanje, prekinitev poslovanja, izguba pričakovanih prihrankov, izguba poslovne priložnosti), ki pa je nastala v skladu s katero koli teorijo odgovornosti, vključno z, brez omejitev, pogodbo, odškodnino, garancijo, kršitvijo zakonske dolžnosti, malomarnosti ali kako drugače, tudi če je bil Good Labs d.o.o. obveščen o možnosti takšne škode ali bi jo lahko predvidel. V največji meri, ki jo dovoljuje veljavna zakonodaja, je skupna odgovornost družbe Good Labs d.o.o. in njegovih povezanih družb, uradnikov, uslužbencev, agentov, dobaviteljev in dajalcev licenc, ki se nanašajo na storitve, omejeni na znesek, večji od enega evra, ali kakršnih koli zneskov, ki so bili izplačani v gotovini podjetju Good Labs d.o.o. za predhodno enomesečno obdobje pred prvim dogodkom ali dogodkom, ki je povzročil takšno odgovornost. Omejitve in izjeme veljajo tudi, če stranki to sredstvo ne povrne v celoti morebitnih izgub ali neuspehov zaradi osnovnega namena.

Reševanje sporov
Oblikovanje, razlago in izvajanje teh pogojev ter morebitne spore, ki izhajajo iz njih, urejajo materialna in procesna zakonodaja Slovenije, brez ozira na pravila o sporih ali izbiri prava in, kolikor je to primerno, zakonih Slovenije. Izključna pristojnost in kraj za tožbe, povezane s to zadevo, so državna in okrajna sodišča s sedežem v Domžalah, zato gre za podrejanju pristojnostim teh sodišč. S tem se stranka odpoveduje vsaki pravici do sojenja v katerem koli postopku, ki izhaja iz ali je povezan s to pogodbo. Konvencija Združenih narodov o pogodbah o mednarodni prodaji blaga za ta sporazum ne velja.

Spremembe in dopolnitve
Pridržujemo si pravico, da kadar koli spremenimo te pogoje ali politiko v zvezi s spletnim mestom ali storitvami, ki začne veljati po objavi posodobljene različice te pogodbe na spletnem mestu. Ko bomo to storili, bomo popravili posodobljeni datum na dnu te strani. Nadaljnja uporaba spletnega mesta po kakršnih koli spremembah pomeni, da se strinjaš s temi spremembami.

Sprejem teh pogojev
Potrjuješ, da so bili pogoji poslovanja prebrani in se strinjaš z vsemi pogoji. Z uporabo spletnega mesta ali storitev se strinjaš z zavezom tem pogojem. Če se ne strinjaš s pogoji, ni dovoljena uporaba ali dostop do spletnega mesta in njegovih storitev.

Kontaktiraj nas
Če imaškakršna koli vprašanja v zvezi s temi pogoji poslovanja, se obrni na nas na support@treecelet.com

Ta dokument je bil nazadnje posodobljen 18. januarja 2023

KAJ PRAVIJO STRANKE?

"Hvala za čudovite zapestnice in krasno poslanstvo."

Ana L.
Preverjena stranka

"Hitra dostava, lepi izdelki. Pa še za lep namen. Super!"

Katja F.
Preverjena stranka

"Obožujem naravo, zato sem kupila zapestnice za oceane. Čudovite so!"

Lana C.
Preverjena stranka

"Všeč mi je, da nosim nekaj s pomenom. Posadila sem 6 dreves."

Anita M.
Preverjena stranka

"Super ste! Samo nadaljujte. Lepe zapestnice, hitra dostava in plemenit namen."

Neli H.
Preverjena stranka

Kontaktiraj nas

+386 31 503 665
support@treecelet.com

Dosegljivi vsak dan med 8.00 in 16.00.

Sledi nam na socialnih omrežjih

Možnosti plačila in dostave

Možnost plačila po povzetju
Dostava v 1-2 delovnih dneh
30-dnevna garancija

Certifikati

0